Meteen naar de inhoud

Binnen

Je thuis voelen.

Dat jij je thuis voelt. Dat is eigenlijk mijn eerste doel als interieur ontwerper. Als ik met mensen praat over het inrichten van hun huis komen er woorden voorbij zoals: Gezellig, sfeervol, strak, modern, romantisch. Maar die betekenen niet altijd voor iedereen hetzelfde. Na een tijdje praten kom ik achter wat je precies bedoelt. Dan krijg ik er ook een gevoel bij en dan ook nog een beeld. Nu weet ik zeker dat je je straks thuis zult voelen, ook al is het nog maar een pril nieuwbouw huis.

Even diep ademhalen.

Maar er is nog iets wat een stap verder gaat dan thuis voelen en dat is je goed voelen. Dat komt meer op het vlak van veiligheid, gelukkig zijn of gezond leven. Dat je met een gerust hart adem kan halen.

Ja, en dan kom ik net als Herman en Wilco tot de conclusie dat de spullen die we in huis zetten ook goed moeten zijn. Niet alleen de kwaliteit, comfort of uitstraling maar ook of het deugt. Waar is het gemaakt? Is de productie niet te belastend voor het milieu? Worden de arbeiders goed betaald en zijn de arbeidsomstandigheden goed? Zijn de stoffen goed voor je gezondheid? Kun je het nog recyclen na gebruik?

Niet direct makkelijk te beantwoorden allemaal, maar wel heel erg de moeite waard om te onderzoeken. En als je er een tijdje mee bezig bent blijkt er veel meer mogelijk dan je denkt en is het juist een hele leuke verhelderende toevoeging aan je huis.

Graag tot ziens,

Loraine van der Hulst

Wilco over Loraine:

Wat mij heel erg aanspreekt in jou is dat je meteen begint. Niet afwachtend, maar meteen actie. Ik voel dan direct dat het allemaal goed gaat komen. Bovendien werkt dat aanstekelijk, je geeft anderen ook wat van je energie mee. Ik zie dat je dat ook bij je klanten doet. Je staat naast ze en neemt ze mee in een makkelijke flow. En dat binnen en buiten nu eindelijk eens goed met elkaar verbonden worden vind ik helemaal geweldig

Meer over tuinen door Wilco in het menu “Buiten”