Meteen naar de inhoud

Buiten

Het echte leven

Natuurlijk, het is heel makkelijk voor mij om je tuin helemaal in te zaaien met wilde bloemen en dan te zeggen dat het een ecologische tuin is en dat er ruimte is voor biodiversiteit en dat de bijen er voedsel kunnen vinden. Maar laten we eerlijk zijn. Dat heeft niet veel met het echte leven te maken. Je wilt ook lekker op je terras kunnen zitten. En misschien moeten er kinderen kunnen spelen. Of is er een hond? Een kat? In het echte leven van een mens spelen heel veel dingen een rol. Als ik dat domweg negeer zal er van de wilde bloemen als snel niets meer over zijn.

Bladgoud

Er is een slimmer plan nodig om te zorgen dat het echte leven in volle glorie kan bestaan. De Bladgoud tuin is er voor het echte leven. Voor de bijen, de vlinders, de vogels maar het begint bij jou.

Graag tot ziens,

Wilco Boksebeld

Herman over Wilco:

“Samenwerken, is denk ik het eerste wat in me op komt. Je bent een verbinder op een hele natuurlijke manier. Nu we samen werken aan het Adem Wonen project komt dat helemaal tot z’n recht. Het is zo’n verademing dat mijn ecologische woningen nu ook omringd worden met ecologisch verantwoorde tuinen.”

Meer over ecologisch bouwen door Herman in het menu “Bouwen”