Meteen naar de inhoud

Over Adem wonen

Welkom bij Adem Wonen! Een bedrijf uit Deventer gerund door drie ambitieuze ondernemers met een groen hart voor duurzaamheid.

Adem Wonen: Samen Bouwen aan Jouw Droomhuis!

Bij Adem Wonen draait alles om één ding: jouw welzijn in je eigen droomhuis. We begrijpen hoe belangrijk het voor je is om een prachtig huis te bouwen, een plek waar je jezelf en je gezin comfortabel kunt nestelen en waar modern gemak samensmelt met luxueus wonen.

Wij streven ernaar om zo’n huis te creëren, een plek waar iedereen zich welkom voelt.

Luxe & comfort, samen met ecologisch bouwen

Bij Adem Wonen hoef je geen luxe en comfort op te geven als je ecologisch verantwoord bouwt. Integendeel, we voegen zelfs een vleugje magie toe: een gezond binnen- en buitenklimaat.

Bij ons geloven we dat je geen compromissen hoeft te sluiten op het gebied van luxe, comfort of schoonheid als je duurzaam wilt leven.

Ons team van experts staan voor jou klaar om je droomhuis te ontwerpen!

  • Herman Harms, voor ontwerp en bouwbegeleiding.
  • Loraine van der Hulst, onze interieurontwerpster.
  • Wilco Boksebeld, de expert in tuinontwerp.

Meer weten over ons? prima!

Vertel eens wat over jezelf Loraine. 

‘Nou, ik woon in Deventer heel dicht tegen de binnenstad. In een niet al te groot huis met een mooie tuin. Daar woon ik met een vriend Wouter en dochter van 3 Donna.  

Dus ik weet uit ervaring dat je de ruimte in huis slim moet gebruiken. Ik ben altijd bezig met klusjes in en om het huis, dat vind ik leuk. Ik kan niet zo goed stil zitten. Dus als er geen klusjes zijn ga ik sporten of iets anders waar je beweging bij nodig hebt.’ 

En jij Wilco? 

‘Heel anders dan Loraine, woon ik juist heel ver van de binnenstad. Helemaal midden tussen de weilanden in een boerderijtje. Al 30 jaar op dezelfde plek samen met mijn Majet en 4 kinderen van 23, 18, 18 en 15 jaar. Ze wonen allemaal nog thuis en dat vind ik wel heel gezellig.  

Mijn natuurtuin is groot en daar stop ik graag mijn tijd in. En daarbij nog 2 pony’s, een hond en een kat. Maar het meest geniet ik van de wilde dieren die er op bezoek komen’.  

Dan Herman nog, hoe zit het met jou? 

“Ik woon in Raalte. Dicht in het hart van het dorp. Ik vind het leuk om in een buurt te wonen waar de mensen elkaar nog echt kennen.  

Ons huis waar ik samen met Astrid woon heb ik helemaal naar mijn eigen hand kunnen zetten. Ik heb een dochter, maar die is het huis al uit. Mijn kantoor is boven mijn woonruimte. Dus mijn huis is echt een plek waar ik leef.” 

De missie van Adem Wonen

“Wij streven ernaar om mensen te laten wonen in ecologische woningen die goed zijn voor mens en milieu”

Simpel he? Wij willen dat mensen begrijpen dat ze daadwerkelijk een aandeel hebben in een groenere wereld. En hoe kan je dat nou het best doen door in een ecologische woning te leven?

Wij willen mensen motiveren om bewuste keuzes te maken en hun woonervaringen te verbeteren door gebruik te maken van een groene en milieu verantwoorde levensstijl. Onze missie is om AdemWonen te positioneren als een bedrijf dat mensen de mogelijkheid biedt om zichzelf thuis te voelen in een woning die precies voor hen op maat gemaakt is. En dat op een gezonde en ecologische manier!

Wat we voor jou kunnen betekenen

Wij zijn jou partner als het gaat om de bouw van een ecologische woning. Dit is meer dan alleen het ontwerp. Dit omvat het hele project. Ons team heeft op elk vlak een expert, en we zijn ook nog eens perfect op elkaar ingespeeld. Zo weet jij dat je jouw droomhuis krijgt, die ook nog eens goed is voor het milieu.

Zelfs de interieur en tuinvoorziening nemen we op met jou. Je staat dus nooit alleen om jouw droomhuis tot werkelijkheid te maken. Laten we de plannen bespreken onder het genot van een kopje koffie!

Neem contact met ons op door te bellen naar Herman Harms!

info@hermanharms.nl
06-53934841

Bij Adem Wonen gaat het niet alleen om huizen bouwen; het gaat om het creëren van jouw thuis, jouw oase van comfort, gezondheid en schoonheid. We kunnen niet wachten om samen met jou aan de slag te gaan!